Woonvloeren

Indien u op zoek bent naar een stoere, strakke, vlakke en slijtvaste industriële betonvloer met een natuurlijke uitstraling,  dan is woonbeton zeker een doordachte en duurzame keuze. Welke uitstraling u ook wenst, alles is mogelijk omdat de vloer in talloze kleuren afgewerkt kan worden. Woonbeton is een tussen 7 en 12 centimeter dikke cementgebonden vloer die een authentieke uitstraling heeft en bovendien op elke ondergrond kan worden aangebracht. Een woonbetonvloer is een milieuvriendelijk en duurzaam product.

Woonbetonvloeren zijn te combineren met verschillende interieurproducten. Natuurproducten als bijvoorbeeld hout en roestvrijstaal passen uitstekend in een interieur met een betonvloer, maar ook betonnen aanrechtbladen, wasbakken en tafels dragen bij aan de industriële uitstraling.

De voordelen van de woonbetonvloer

Strak en robuust en in diverse kleuren te maken en kleurvast. Het is perfect te combineren met voerverwarmingen geeft een goede isolatie in combinatie met schuimbeton. De vloer is makkelijk te onderhouden

Nadelen van woonbeton

Beton blijft een natuurproduct. Zo heeft beton de eigenschap dat het krimpt en weer uitzet waardoor scheuren kunnen ontstaan, dit is inherent aan het product. Ook vlekvorming is op een woonbetonvloer nooit helemaal te voorkomen, daarom moeten vlekken altijd direct worden schoongemaakt. Ondanks dat wij diverse beschermlagen op de de vloer aanbrengen kunnen vlekken toch ontstaan. Het is belangrijk deze factoren mee te nemen in uw keuze.

 


 
Deel deze pagina op Facebook