Offerte aanvragen


Stamped Concrete

Dit systeem dat direct in verse beton verwerkt wordt vraagt nauwelijks onderhoud, is onkruidvrij en daarbij behoren plaatselijke verzakkingen tot het verleden. Bovendien is Stamped Concrete printbeton zeer slijtvast omdat de basis van de bestrating uit beton bestaat. Daardoor ziet het er na jarenlang gebruik nog als nieuw uit! Perfect beton voor opritten, beton voor terrassen, patio’s, tuinpaden, langs zwembaden, rotondes, vluchtheuvels, verkeersdrempels, voetpaden en meer. Binnen het Stamped Concrete systeem kennen we 2 technieken:

Folie print-systeem
Nadat we het beton gestort hebben, brengen we de gewenste kleurpigment aan en schuren we deze in. Vervolgens dekken we het geheel af met folie en drukken we de patronen in. Het gebruik van folie zorgt ervoor dat de stempelpatronen niet aan het beton blijven kleven en gaat uitdroging tegen.

Matten-systeem 
Ook hier strooien we de kleurpigmenten na het storten in, waar we een release agent (lossing poeder) overheen strooien. Daarna drukken we rubberen stempelmatten met patroon in het beton, wat een authentieke bestratingsvorm oplevert.

Beide systemen zijn voorzien van bewapend kwaliteitsbeton in sterkteklasse c28/35. Na een aantal dagen werken we het geheel af met (desgewenst) dilatatievoegen en hoogwaardige sealer. Nu is uw vloer klaar voor jarenlang gebruiksplezier.  Door de grote verscheidenheid aan patroon- en kleurcombinaties is er bovendien voor iedere wens een passende oplossing te realiseren.


 
Deel deze pagina op Facebook