Industriële betonnen schalen

Betonnen schalen worden steeds populairder, en passen eigenlijk in elk soort interieur. De schalen passen met hun trendy industriële uitstraling perfect in een modern interieur, maar zijn ook een prima aanvulling op een landelijk of klassiek interieur.

Decocrete schalen zijn uniek en 100% handgemaakt in onze eigen werkplaats. De schalen die wij standaard in ons assortiment zitten, hebben een doornsnede van 28, 38 en 60 centimeter. De afwerking en kleur bepaalt u helemaal zelf.

Het beton waar wij onze betonnen schalen van maken bestaat uit een mengsel van zand, cement en glasvezels. Hierdoor zijn de schalen stevig en duurzaam, en kunnen wij een mooie dunne wanddikte  maken, zonder dat er scheuren in het beton komen.

Omdat wij graag willen dat u lang van onze schalen kunt genieten, impregneren wij deze met een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat uw betonnen schaal perfect beschermd is tegen vlekken. Uw schaal blijft hierdoor veel langer mooi en is gemakkelijker schoon te houden.

Let op: onze schalen zijn niet geschikt om in de vaatwasser schoon te maken, ze kunnen dus alleen met de hand gereinigd worden. Onze schalen zijn niet geschikt om in de oven of magnetron te plaatsen. 

Omdat we de producten met de hand maken en beton een natuurproduct is, kan het product licht afwijken van de foto (zowel in kleur als in vorm) om deze reden zijn bestellingen niet te herroepen.


 
Deel deze pagina op Facebook