Relatiegeschenken

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van industriële betonnen relatiegeschenken. Onze relatiegeschenken en andere originele accessoires zijn met liefde en passie 100% handgemaakt in onze eigen werkplaats.

Bij Decocrete Woonbeton bieden wij nu unieke betonnen geschenken aan. Hiermee maakt u uw relatiegeschenk net even wat origineler dan de dertien-in-een-dozijn standaard pakketten die online verkrijgbaar zijn. Een relatiegeschenk is echt een persoonlijk en warm gebaar voor uw relaties of personeel. Daarnaast is het vooral een hele mooie manier om hen te bedanken voor de goede inzet en samenwerking.

Wij kunnen betonnen producten/accessoires voor u maken met uw eigen bedrijfslogo erin meegegoten, zoals onderzetters en schalen. Een aantal voorbeelden hiervan vindt u in de fotogalerij hieronder.

Kerstpakketten met beton
Het klinkt nog ver weg, maar voor u het weet staat de kerstperiode weer voor de deur. Een tijd van kou en korte dagen, maar vooral van gezelligheid en cadeaus. Voor vrienden en familie, maar als u een eigen bedrijf heeft zeker ook voor uw personeel en zakenrelaties. Een kerstgeschenk is een persoonlijk gebaar en zou geen standaard pakket moeten zijn.

Een aantal voorbeelden van originele kerst- en relatiegeschenken vindt u in de fotogalerij hieronder. Een pakket kan bijvoorbeeld bestaan uit een unieke betonnen schaal die we voor u vullen met producten naar eigen keuze. In overleg bepalen we welke producten in de schaal komen.

Interesse
Als u interesse heeft in onze relatiegeschenken, neem dan contact met ons op. Dit doet u door te bellen met 06-54271133 of een bericht te sturen via info@decocrete.nl.
 
Deel deze pagina op Facebook