Wij zijn weer druk bezig met het samenstellen van leuke kerstpakketen

Uniek kerstpakket van Decocrete

Het klinkt nog ver weg, maar voor u het weet staat de Kerstperiode weer voor de deur. Een tijd van kou en korte dagen, maar vooral van gezelligheid en cadeaus. Voor vrienden en familie, maar als u een eigen bedrijf heeft zeker ook voor uw personeel en zakenrelaties. Een kerstgeschenk is een persoonlijk gebaar en zou geen standaard pakket moeten zijn.

Daarom bieden we bij Decocrete nu een uniek kerstgeschenk aan, dat net even wat origineler is dan de dertien-in-een-dozijn standaard kerstpakketten die online verkrijgbaar zijn. Ons kerstgeschenk is echt een persoonlijk en warm gebaar voor uw relaties of personeel. En vooral een hele mooie manier om hen te bedanken voor het afgelopen jaar.

Onze kerstgeschenken

Onze geschenken zijn met liefde en passie gemaakt en bestaan uit een unieke betonnen schaal die we voor u vullen met producten naar eigen keuze. De schalen maken we in onze eigen werkplaats en zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Welke producten u in de schaal wilt stoppen, gebeurt in onderling overleg.

Interesse

Als u interesse heeft in onze kerstgeschenken, neem dan contact met ons op. Dit doet u door ons contactformulier in te vullen of te bellen met 0226-427785 of 0226-426184.Onze lampenkappen zijn sinds kort ook te koop bij meubols.nl. Bekijk de webshop voor meer informatie.

Op IJburg in Amsterdam hebben we voor Ooms project Zeeburgerbaai fase 1 en fase 2 printbeton aangebracht.

1000m2 parkeerdek uitgevoerd in "stencilcrete"


IJburg printbeton

 

 


 

Voor de Nieuwe Sporthal " De Beukenkamp" in Purmerend hebben wij  de kantine in mogen richten met 22 tafels met allerelei verschillende betonbladen.

 

 


 

Spoed klus voor de nieuwe bar "best dam Bar"' beneden in de kelder van de " Heineken experience " aan de Stadhoderskade in Amsterdam.

 


220 m2 lijsteenrelief gezaagd in tegels van 1 x 1 m2 te Luttelgeest gemaakt i.c.m Haverkamp en Veendrik 

Terras in Bloemendaal

  

 

Openhaard

 

 

 


 
Deel deze pagina op Facebook