Betonnen Lampenkappen

Betonnen lampenkappen zijn enorm in opkomst vanwege hun trendy industriële uitstraling. Onze handgemaakte betonnen lampenkappen passen zowel in een landelijk, modern als klassiek interieur. Een echte blikvanger boven bijvoorbeeld een robuuste houten tafel of een mooi kookeiland.

De betonnen lampen van Decocrete zijn uniek en 100% handgemaakt in onze eigen werkplaats. Standaard hebben wij kappen in ons assortiment met een doorsnede van 38 en 60 centimeter. De afwerking en kleur kunt u zelf bepalen. Al onze lampen zijn voorzien van armatuur en ophangsysteem. Let op: exclusief lichtbron!

Het beton van onze lampenkappen bestaat uit een mengsel van zand, cement en glasvezels. Hierdoor wordt de kap stevig en duurzaam en kunnen wij een mooie dunne wanddikte maken, zonder dat het beton gaat scheuren.

Omdat u natuurlijk zo lang mogelijk plezier wilt hebben van uw lampen, impregneren wij deze met een speciale coating. Deze zorgt ervoor dat uw betonnen lamp perfect beschermd is tegen vlekken. Uw lamp blijft hierdoor veel langer mooi en is gemakkelijker schoon te houden.

 


 
Deel deze pagina op Facebook