Gedenksteen voor uw dierbare

Wilt u een passend grafsteen of gedenkmonument voor uw overleden dierbare? Wij helpen u graag. 

Wij ontwerpen en maken graag samen met u een handgemaakt grafmonument op maat. Op deze manier wordt de grafsteen of het gedenkmonument precies zoals u in gedachten heeft, een mooie herinnering aan uw dierbare. U kunt bij ons langskomen om een grafmonument te kopen en al uw wensen te bespreken.

Volledig naar wens
Bij ons kunt u een grafsteen bestellen die volledig voldoet aan uw wensen. De grafsteen wordt in onze eigen werkplaats op maat voor u gemaakt. De grafsteen kan eventueel gepersonaliseerd worden met een afbeelding of iets anders. Dit doen we door de beeltenis in de mal aan te brengen of achteraf in het blad te stralen. Ook is het mogelijk om een persoonlijke herinnering mee te storten in het monument of de grafsteen.

Persoonlijke aandacht
Onze betrokken medewerkers begeleiden u graag met persoonlijke aandacht gedurende het gehele traject; vanaf het gedetailleerde ontwerp tot aan de plaatsing. Wanneer u dat prettig vindt, kunt u zelf bij het storten aanwezig zijn of meehelpen.

Met oog voor detail, ongeëvenaard vakmanschap en persoonlijke aandacht maken wij samen met u een mooie herinnering. De prijs van een betonnen grafsteen of monument berekenen wij per ontwerp. De prijs is onder meer afhankelijk van de bladdikte, de vorm en de afwerking. Wanneer u een grafsteen wilt laten maken en benieuwd bent naar de exacte prijs kunt u gerust contact met ons opnemen.

Als prachtige herinnering aan uw overleden dierbare kunt u een passende grafsteen laten maken door ons. We staan u graag bij in het hele traject. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via het offerteformulier.

 U kunt ons ook direct bellen: 0226-427785 of 0226-426184. We staan u graag zo snel mogelijk te woord.


 
Deel deze pagina op Facebook