Offerte aanvragen

 

Beton zagen, boren, frezen en schuren bij Decocrete

Decocrete is dé specialist in beton boren en beton zagen in Obdam. Of het nu gaat om gaten boren in beton voor een afzuigkap, een kozijnsparing of trapgat zagen, of vloerverwarming of dikke betonnen vloer inzagen: wij staan ons mannetje. Onze vakmannen staan voor u klaar om de klus professioneel en met zo min mogelijk overlast uit te voeren.

Boren

Door vloeren en wanden kunnen wij gaten boren variërend van Ø 8mm tot Ø 1000mm. Gaten voor o.a. afzuigkappen, wasdrogers en badkamerventilatoren kunnen in stenen muren met ons droogboorsysteem worden geboord, zonder water met bijna volledige stofafzuiging. Wanneer u bijvoorbeeld een gat door een verdiepingsvloer geboord wilt hebben, moet dit gedaan worden met een watergekoelde boormachine.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen er altijd wel op de beste manier de juiste sparing in maken, waarbij altijd rekening wordt gehouden met de financiele gevolgen voordat er aan een klus begonnen wordt. Of het gat nu haaks moet, onder 30°, 45°, of schuin op een bepaald punt uitkomend, wij hebben overal een oplossing voor. Gaten ten behoeve van lijmverankering kunnen met diamant of met hardmetaal op lucht geboord worden.

Zagen

Wij zagen in wanden voor bijvoorbeeld deur-/raamsparingen en complete doorbraken. Voor elke situatie hebben wij een passende zaagmachine en kunnen wij zorgen voor water of stof beperkende maatregelen. In vloeren zagen wij bijvoorbeeld trapgaten, convectorputten, dilatatie voegen, kruipluiken of lichtkoepels.
Ook voor het zagen van asfalt of verse beton kunt u bij ons terecht. Hiervoor gebruiken wij onze diesel aangedreven vloerenzaag.

Gezaagde sparingen kunnen desgewenst door ons gesloopt en afgevoerd worden.

Trapgaten zagen wordt nog voordeliger bij meerdere stuks in 1 straat !!

Frezen

Het frezen van sleuven voor leidingen voor al uw loodgieters- en elektrawerk kan uistekend door ons verzorgd worden. Wij zijn in staat om in elke wand of vloer en in elke steensoort uw freeswerk te verrichten.

Er zijn verschillende manieren mogelijk om sleuven te frezen. Dit heeft te maken met de hardheid van de steensoort. Sinds 2001 is het verplicht om stofvrij sleuven te frezen. Daarom gebruiken wij ‘inzagen met water’ voor sleuven frezen in harde steensoorten en ‘inzagen met stofafzuiging’ voor sleuven frezen in zachtere steensoorten tot en met Poriso.


 
Deel deze pagina op Facebook