Betonnen woonaccessoires van Decocrete

Betonnen woonaccessoires zijn populair. Vooral in de stoere en sobere landelijke stijl worden veel betonnen woonproducten gebruikt.Of het nu gaat om een betonnen lampenkap, tuinstoel, schaal, plantenbak of BBQ-tafel. Onze producten zorgen voor een industriële sfeer in huis. De uitstraling van beton is puur en robuust en combineert perfect met andere materialen als RVS en hout waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Lampenkappen

Betonnen lampenkappen zijn enorm in opkomst vanwege hun trendy industriële uitstraling. Onze handgemaakte betonnen lampenkappen passen zowel in een landelijk, modern als klassiek interieur. Een echte blikvanger boven bijvoorbeeld een robuuste houten tafel of een mooi kookeiland. 

 

Industriële schalen

Betonnen schalen worden steeds populairder, en passen eigenlijk in elk soort interieur. De schalen passen met hun trendy industriële uitstraling perfect in een modern interieur, maar zijn ook een prima aanvulling op een landelijk of klassiek interieur.

 

Woonaccessoires

Mooie betonnen schalen, betonnen lampen of betonnen onderzetters passen overal bij. Door zijn grijze kleur heeft beton een stoere uitstraling, maar gecombineerd met andere natuurlijke materialen geeft het direct een landelijke en stoere sfeer. Al onze betonnen producten en accessoires passen zowel in een rustiek, modern als klassiek interieur. 

 

Grafstenen

Wij ontwerpen en maken graag samen met u een handgemaakt grafmonument op maat. Op deze manier wordt de grafsteen of het gedenkmonument precies zoals u in gedachten heeft, een mooie herinnering aan uw dierbare. U kunt bij ons langskomen om een grafmonument te kopen en al uw wensen te bespreken. 

 


 
Deel deze pagina op Facebook