Met industrieel beton van Decocrete zijn de mogelijkheden eindeloos.

Of het nu gaat om een betonnen lampenkap, tuinstoel, schaal, plantenbak of BBQ-tafel. Onze producten zorgen voor een industriële sfeer in huis.
De uitstraling van beton is puur en robuust en combineert perfect met andere materialen als RVS en hout waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Betonnen Lampenkappen

Betonnen lampenkappen zijn enorm in opkomst vanwege hun trendy industriële uitstraling. Onze handgemaakte betonnen lampenkappen passen zowel in een landelijk, modern als klassiek interieur. Een echte blikvanger boven bijvoorbeeld een robuuste houten tafel of een mooi kookeiland.

De betonnen lampen van Decocrete zijn uniek en 100% handgemaakt in onze eigen werkplaats. Standaard hebben wij kappen in ons assortiment met een doorsnede van 38 en 60 centimeter. De afwerking en kleur kunt u zelf bepalen. Al onze lampen zijn voorzien van armatuur en ophangsysteem. Let op: exclusief lichtbron!

Het beton van onze lampenkappen bestaat uit een mengsel van zand, cement en glasvezels. Hierdoor wordt de kap stevig en duurzaam en kunnen wij een mooie dunne wanddikte maken, zonder dat het beton gaat scheuren.

Omdat u natuurlijk zo lang mogelijk plezier wilt hebben van uw lampen, impregneren wij deze met een speciale coating. Deze zorgt ervoor dat uw betonnen lamp perfect beschermd is tegen vlekken. Uw lamp blijft hierdoor veel langer mooi en is gemakkelijker schoon te houden.

 


 

 

Industriële betonnen schalen

Betonnen schalen worden steeds populairder, en passen eigenlijk in elk soort interieur. De schalen passen met hun trendy industriële uitstraling perfect in een modern interieur, maar zijn ook een prima aanvulling op een landelijk of klassiek interieur.

Decocrete schalen zijn uniek en 100% handgemaakt in onze eigen werkplaats. De schalen die wij standaard in ons assortiment zitten, hebben een doornsnede van 28, 38 en 60 centimeter. De afwerking en kleur bepaalt u helemaal zelf.

Het beton waar wij onze betonnen schalen van maken bestaat uit een mengsel van zand, cement en glasvezels. Hierdoor zijn de schalen stevig en duurzaam, en kunnen wij een mooie dunne wanddikte  maken, zonder dat er scheuren in het beton komen.

Omdat wij graag willen dat u lang van onze schalen kunt genieten, impregneren wij deze met een speciale coating. Deze coating zorgt ervoor dat uw betonnen schaal perfect beschermd is tegen vlekken. Uw schaal blijft hierdoor veel langer mooi en is gemakkelijker schoon te houden.

 

 


 
Deel deze pagina op Facebook