Bel: 0226-426184!
Offerte aanvragen

Betonnen wasbakken

Een betonnen wastafel is haast niet meer weg te denken uit een badkamer van deze tijd. Beton is een must voor de liefhebber van stoere, industriële en robuuste materialen. Een wastafel van beton is mooi, stijlvol, en strak. Ook is hij perfect te combineren met natuurlijke materialen zoals hout, keramiek en metaal.

De wasbakken maken wij in onze eigen productiehal op maat, waardoor bijna al uw wensen te realiseren zijn. Op basis van uw ideeën en onze ervaring resulteert dit in een uniek product voor uw badkamer. De basis van onze wastafels is lichtgewicht en vezelversterkt beton. Dit zorgt ervoor dat ze licht, maar ook stevig, ijzersterk en zeer duurzaam zijn. De glasvezels die wij verwerken in ons beton geeft het zowel flexibiliteit als sterkte mee. Zo ontstaan er later ook geen scheuren in het beton.

Naast onze unieke ontwerpen hebben wij ook een aantal standaardmodellen in ons assortiment. Deze wasbakken kunnen wij uiteraard wel aanpassen aan het formaat van uw badkamer.

Wij willen natuurlijk dat onze klanten jarenlang plezier kunnen hebben van onze betonnen wasbakken. Daarom impregneren wij de wasbakken en brengen een extra beschermende toplaag aan. Hierdoor zijn ze ook nog eens uitstekend beschermd tegen vlekken, en wordt onderhoud zeer gemakkelijk. Hierover leest u nog meer op onze pagina over onderhoud van beton.

 De prijs van een betonnen wasbakekn berekenen wij per strekkende meter. De prijs van een betonnen wasbak is onder meer afhankelijk van de bladdikte, vorm van de bak, afmeting en de afwerking van de wasbak. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via het offerteformulier. U kunt ons ook direct bellen: 0226-427785 of 0226-426184.

Beschrijving

Deze mooie wasbak is gemaakt van lichtgewicht, vezelversterkt beton. Met zijn robuuste, industriële en stijlvolle uitstraling is deze wasbak een mooie toevoeging aan uw badkamer.

  • Custom made;
  • Van lichtgewicht en vezelversterkt beton;
  • Leverbaar in verschillende maten;
  • Dikte van de wasbakken in overleg;
  • Verkrijgbaar in verschillende grijstinten;
  • Geïmpregneerd of geseald en afgewerkt met een extra beschermende toplaag;
  • Geschikt voor zowel binnen als buiten;
  • Levertijd 6-8 weken.
  • Omdat beton een natuurproduct is en wij onze producten met de hand maken, kan de tekening van het blad afwijken van de foto’s;
  • Vervaardigd volgens uw eigen specificaties. Hierdoor kunt u uw bestelling niet herroepen.