Betonnen tafelbladen

Wij maken tafelbladen van lichtgewicht beton. De bladen bestaan uit cement gemengd met diverse toevoegingen. Hierdoor zijn ze stevig, slijtvast en duurzaam. De uitstraling van onze bladen is industrieel en robuust, en combineert perfect met andere natuurlijke materialen als RVS en hout. Hierdoor zijn uw stylingsopties eindeloos.

Wij ontwerpen graag samen met u het betonnen tafelblad dat perfect bij uw interieur past. De bladen maken we in onze eigen werkplaats helemaal op maat, en kunnen we eventueel met een logo of afbeelding personaliseren. Dit doen we door de beeltenis in de mal aan te brengen of achteraf in het blad te stralen. De producten van Decocrete zijn daarom ook uitermate geschikt voor horeca-, design- en andere brandingsconcepten.

Onze betonnen tafelbladen hebben een relatief laag gewicht. Dit komt doordat wij de kern van bladen die dikker zijn dan 4 centimeter van piepschuim maken. Hierdoor blijft het beton sterk, maar weegt het een heel stuk minder dan een massief betonnen blad, en is ook niet zwaarder dan bijvoorbeeld een granieten blad. Doordat wij glasvezels verwerken in ons betonmengsel, kunnen wij grote en lange bladen uit één stuk maken die geen krimpscheuren krijgen.

Behalve dat we een mooi product maken, willen we ook dat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Daarom impregneren wij onze betonnen tafelbladen en brengen daarna een beschermende toplaag aan die niet glanst. Hierdoor is het eindproduct zeer goed beschermd tegen vlekken, blijft veel langer mooi en is gemakkelijker zelf te onderhouden. Mét behoud van die unieke betonuitstraling.

U kunt uw blad reinigen met een normale allesreiniger of een speciale reiniger door ons geadviseerd. Wilt u precies weten hoe u uw blad het beste schoonmaakt? Wij leggen het uit op onze pagina over onderhoud van betonnen bladen.

De prijs van een betonnen tafelblad berekenen wij per strekkende meter. De prijs is onder meer afhankelijk van de bladdikte en de afwerking van het betonnen tafelblad. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op via het offerteformulier. U kunt ons ook direct bellen: 0226-427785 of 0226-426184.


 
Deel deze pagina op Facebook