Bel: 0226-426184!

Offerte aanvragen

Betonnen tafelbladen

Onze betonnen bladen hebben een industriële en robuuste uitstraling, zijn stevig en slijtvast. Wij ontwerpen alle betonnen tafelbladen zelf en kunnen ook speciale vormen en maten maken .

Betonnen tafelbladen bestaan uit cement gemengd met verschillende toevoegingen. Hierdoor wordt het blad stevig en duurzaam. Wij verwerken vezels in ons mengsel, waardoor wij grote en lange  bladen uit één stuk kunnen maken die niet snel zullen scheuren.

Onze betonnen bladen zijn niet erg zwaar, omdat wij de kern van de bladen dikker dan drie centimeter maken van polystyreen. Hierdoor blijft het beton sterk, maar weegt het een heel stuk minder dan een massief blad.

Wij willen dat u lang plezier heeft van onze betonnen tafelbladen. Daarom impregneren wij onze bladen met een speciale coating. Hierdoor wordt uw blad perfect beschermd tegen vlekken. Het blad blijft op deze manier veel mooier en is het veel gemakkelijker om te onderhouden

Betonnen keukenbladen

Door beton te gebruiken in het design van uw keuken creëert u een eigentijdse look. De eigenschappen van beton zijn zeer geschikt voor het gebruik als aanrechtblad. Zo is het onder andere hard, hittebestendig, slijtvast en glad.

De betonnen bladen worden in onze eigen productiehal met de hand gemaakt, dit is bewerkelijk en vraagt vakmanschap. Met de juiste aandacht en ervaring zijn er mooie producten te maken waar u jarenlang plezier van zult hebben. Omdat beton gegoten wordt, zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor elke keuken is een blad te maken in de door u gewenste dikte en kleur.

Een aanrechtblad van beton ontstaat door een mengsel van cement en diverse toevoegingen, die maken dat het werkblad stevig en duurzaam wordt. Als bewapening van een betonnen aanrechtblad gebruiken wij onder andere glasvezel. Glasvezel heeft het karakter tegelijkertijd flexibel en ijzersterk te zijn. Dankzij het gebruik van dit materiaal kunnen wij grote en lange betonnen keukenbladen maken, met de garantie dat deze niet snel zullen scheuren.

Betonnen wasbakken

Een betonnen wastafel is haast niet meer weg te denken in een badkamer van deze tijd. Beton is een must voor de liefhebber van stoere en robuuste materialen. Een betonnen wastafel is mooi, stijlvol, strak en goed te combineren met hout en metaal.

wastafels worden door ons zelf in overleg met de klant ontworpen. Omdat de wasbakken in onze eigen productiehal met de hand gemaakt id bijna alles mogelijk

Ook hebben een aantal standaard modellen in ons assortiment welke wij kunnen aanpassen aan het formaat dat u wenst.

Wij willen voor onze gebruikers, dat iedereen jarenlang plezier zal hebben van onze betonnen wastafels. Om die reden impregneren wij de woonbeton artikelen met een speciale coating. Hierdoor is het product ook nog eens uitstekend beschermd tegen vlekken, maar wordt onderhoud echt gezien als gemak. Van slijtage is in principe voorlopig geen sprake.