Beton zagen, boren, frezen en schuren bij Decocrete

Decocrete is dé specialist in beton boren en beton zagen in Obdam. Of het nu gaat om gaten boren in beton voor een afzuigkap, een kozijnsparing of trapgat zagen, of vloerverwarming of dikke betonnen vloer inzagen: wij staan ons mannetje. Onze vakmannen staan voor u klaar om de klus professioneel en met zo min mogelijk overlast uit te voeren.

Boren

Door vloeren en wanden kunnen wij gaten boren variërend van Ø 8mm tot Ø 1000mm. Gaten voor o.a. afzuigkappen, wasdrogers en badkamerventilatoren kunnen in stenen muren met ons droogboorsysteem worden geboord, zonder water met bijna volledige stofafzuiging. Wanneer u bijvoorbeeld een gat door een verdiepingsvloer geboord wilt hebben, moet dit gedaan worden met een watergekoelde boormachine.

 

Zagen

Wij zagen in wanden voor bijvoorbeeld deur-/raamsparingen en complete doorbraken. Voor elke situatie hebben wij een passende zaagmachine en kunnen wij zorgen voor water of stof beperkende maatregelen. In vloeren zagen wij bijvoorbeeld trapgaten, convectorputten, dilatatie voegen, kruipluiken of lichtkoepels.
Ook voor het zagen van asfalt of verse beton kunt u bij ons terecht. Hiervoor gebruiken wij onze diesel aangedreven vloerenzaag.

Frezen

Het frezen van sleuven voor leidingen voor al uw loodgieters- en elektrawerk kan uistekend door ons verzorgd worden. Wij zijn in staat om in elke wand of vloer en in elke steensoort uw freeswerk te verrichten.

 


 
Deel deze pagina op Facebook