Accessoires

100% handgemaakt product uit de Decocrete exclusieve collectie. 

Betonnen woonaccessoires zijn populair. Vooral in de stoere en sobere landelijke stijl worden veel betonnen woonproducten gebruikt. Mooie betonnen schalen, betonnen lampen of betonnen onderzetters passen overal bij. Door zijn grijze kleur heeft beton een stoere uitstraling, maar gecombineerd met andere natuurlijke materialen geeft het direct een landelijke en stoere sfeer. Al onze betonnen producten en accessoires passen zowel in een rustiek, modern als klassiek interieur.

We impregneren onze betonnen producten zodat vlekvorming wordt tegengegaan en u langer van onze mooie echte betonnen accessoires kunt genieten.

Beton is een duurzaam product dat niet belastend is voor het milieu. We verpakken onze accessoires en woonproducten ook nog eens in een leuke, recyclebare cadeauverpakking.

Omdat we de producten met de hand maken en beton een natuurproduct is, kan het product licht afwijken van de foto (zowel in kleur als in vorm). Om deze reden zijn bestellingen niet te herroepen.

Let op: onze schalen zijn niet geschikt om in de vaatwasser schoon te maken, ze kunnen dus alleen met de hand gereinigd worden. Onze schalen zijn niet geschikt om in de oven of magnetron te plaatsen. 


 
Deel deze pagina op Facebook