Bel: 0226-453961!

Onderhoud van uw keukenblad

Het lichtgewicht beton van Deco-Crete wordt met zorg samengesteld, gestort, verdicht, uitgehard en behandeld.

Net als bij elk ander materiaal zijn er ook bij beton een aantal zaken waarmee u rekening dient te houden. Beton is een hard en oerdegelijk materiaal, desondanks moet u voorkomen dat er zware, harde of scherpe voorwerpen op het betonoppervlak vallen hetgeen kan leiden tot beschadigingen.

Beton is goed bestand tegen hoge en lage temperaturen. Te snelle grote temperatuurswisselingen kunnen wel beschadigingen veroorzaken. Hete pannen kunt u niet direct op het betonnen oppervlak plaatsen, gebruik altijd een onderzetter.

Beton heeft als kenmerk dat het een poreus materiaal is. Nadat het beton is uitgehard wordt het door ons geïmpregneerd en voorzien van een vuilwerende 2 componenten coating welke zorgt voor een langdurige afstotende werking .

Er dient echter met een bepaald aantal producten rekening gehouden worden. Agressieve middelen zoals cementsluierverwijderaar, zoutzuur, zout moeten zo snel mogelijk verwijderd worden. Koffie en wijn kunnen met een natte doek weggeveegd worden.

Beton maakt u heel gemakkelijk schoon met een gewoon sopje. Gebruik echter geen bijtende of schurende middelen. Voor het regelmatig onderhoud adviseren wij wekelijks schoonmaken met een neutraal schoonmaakmiddel. Bijvoorbeeld ouderwetse groene zeep op basis van sojaolie of lijnolie.

Onderhoud van uw Vloeren

Beton heeft als kenmerk dat het een natuurlijk materiaal is. Nadat de vloer is uitgehard wordt het door ons gesealed en voorzien van een vuilwerende coating deze zorgt voor een langdurige afstotende werking.

Gebruiksadvies

Beton is een hard en oerdegelijk materiaal, desondanks moet u voorkomen dat er zware, harde of scherpe voorwerpen op het betonoppervlak vallen hetgeen kan leiden tot beschadigingen. Agressieve middelen zoals cementsluierverwijderaar, zoutzuur, zout moeten zo snel mogelijk verwijderd worden.

Voor het onderhoud van uw Printvloer adviseren wij om eens in de 2 jaar een nieuwe dunne seal laag aan te brengen. Dit kunt u zelf doen. U kunt eventueel ook bij ons een onderhouds contract afsluiten zodat wij uw zorgen van uw wegnemen.